Organisatie

Sinds in 2009 de postmarkt is vrijgegeven door de overheid is er ruimte onstaan voor nieuwe postbedrijven om efficiënter, klantvriendelijker, maatschappelijk verantwoord en voordeliger de post te bezorgen.

SBPost BV

SBPost BV is met haar platte en flexibele organisatie in staat om bedrijven, verenigingen, instellingen en gemeentes compleet te ontzorgen als het gaat om de verzending van de binnenlandse post, buitenlandse post, mailingen, aangetekende stukken en pakketten.

Ongefrankeerd post aanbieden

Op afroep of volgens een vaste planning wordt de ongefrankeerde post opgehaald of gebracht op één van de afgiftepunten. De post wordt vervolgens verwerkt in het centrale sorteercentrum in Eerbeek waar de post wordt gesorteerd, gewogen, geteld en gefrankeerd. Met een groot aantal SBPost bezorgers en partners in het binnen- en buitenland wordt  de post bezorgd op elk adres in de wereld. Door middel van een intensieve opleiding , training en begeleiding worden waar mogelijk hiervoor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ingezet.

Schotpoort Transport Groep

SBPost BV is onderdeel van de Schotpoort Transport Groep. Met één aanspreekpunt kan een breed scala aan logistieke diensten worden aangeboden.